top of page
physiotherapy-2133286_1920.jpg

Opties

40 min. - 45€                               

Thaise voetmassage

Een verwennerij waarbij de focus ligt op de voeten

75 min. - 75€                                                               

Complete Thaise voet- en onderbeenmassage

Thaise voet- en onderbeenmassage

Wat is Thaise voet- en onderbeenmassage? 

 

De waarde van onze voeten wordt vaak onderschat. We staan er zelden bij stil, maar onze voeten (en benen) hebben veel te verduren. Ze dragen ons ganse lichaam – dag in, dag uit. Bovendien zorgen ze voor stabiliteit, zijn ze van groot belang voor de doorbloeding van ons lijf en staan ze, via meridianen en reflexpunten, in verbinding met onze organen. Het mag dan ook geen wonder heten dat gezonde voeten de basis vormen voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

De Thaise voet- en onderbeenmassage bestaat uit een combinatie van ontspannende massagetechnieken en meridiaan- en reflexzonetherapie, waardoor de massage doorwerkt in het hele lichaam.

Je wordt verwelkomd met een voetbad en scrub alvorens we aan de massage beginnen. Je voeten krijgen het respect dat ze verdienen!

 

Voor wie?

 

Deze massage biedt verlichting bij klachten zoals vermoeide, pijnlijke voeten en een zwaar gevoel in de benen. De massage werkt tevens op energetisch niveau door en bevordert zo het complete welzijn van de ontvanger.

Goede verzorging van je onderste lichaamsuiteinden helpt preventief problemen en aandoeningen te voorkomen, doordat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en het immuunsysteem wordt wakker geschud. Rust, ontspanning en slaap worden bevorderd, terwijl gewrichtsklachten (knieën, heup, rug, nek) verminderen. Kortom, je gaat lichtvoetiger door het leven.

Gelieve voor deze massage een comfortabele en losse broek te dragen die tot boven de knieën kan worden opgetrokken.

bottom of page