top of page

Over mij

Siyanda massage, Lambregts Debbie

Iemand die zich laat masseren geeft zich voor een stuk bloot aan onbekende handen. Het lijkt me dan ook niet meer dan redelijk om eveneens iets over mezelf te vertellen en wie weet wordt die stap in het onbekende dan meteen iets minder groot.

 

Na eerst mijn lerarenopleiding lager onderwijs voltooid te hebben, ben ik muziek gaan studeren. Om deze studies te kunnen bekostigen, heb ik o.a. gewerkt als muziekleerkracht en masseuse.

 

De interesse voor het masseren is ooit heel spontaan ontstaan: het op de één of andere manier willen helpen van vrienden met spierklachten heeft er toe geleid dat ik de eerste stapjes zette in het ‘losmaken’ van hun nek en schouders. Verheugd als ik was dat het ook effectief resultaat opleverde, ben ik mij er steeds meer in gaan verdiepen.

Nadat de studies aan het conservatorium waren afgerond, ben ik mij vooral gaan toeleggen op het lesgeven aan verschillende muziekacademies. Tot ik in 2017 te kampen kreeg met burn-out. 

Ik was genoodzaakt om op zoek te gaan naar andere manieren om mijn leven in te delen, waarbij ik meteen terugdacht aan mijn massages. 

Raken en geraakt worden, dat is waar het mij in het leven om draait. Het geeft mij veel voldoening en energie wanneer iemand na de massage terug lekker in z'n vel zit.

Tot slot nog voor de nieuwsgierigen: 'siyanda' betekent zoveel als 'wij groeien'.

bottom of page