top of page
massage-389716_1920.jpg

1u – 55€                                                                

Combo massage schoudergordel, nek, hoofd

Wat is combo massage?

De combo massage focust zich op de gehele schoudergordel en alles wat daarboven ligt. Het combineert technieken uit de Zweedse massage (zie hier), de Chinese hoofd-, nek-, schoudermassage (zie hier), tuina (zie hier) en triggerpoint-therapie.

Dit is een stevigere massage waarbij gezocht wordt naar triggerpoints (knopen) langs de schouderbladen, nekwervels en uppertraps om aldus schouders, nek en hoofd te verlichten. Tevens worden er stretches ingebouwd om de spieren en gewrichten soepeler te maken. De sessie wordt afgesloten met een drukpuntenmassage van het gezicht en het hoofd.

Er wordt gewerkt met een huisbereide massage-olie die 5 spierverwarmende etherische oliën bevat (kamfer, cajeput, kruidnagel, eucalyptus, wintergreen).

Voor wie?

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Langdurig in een bepaalde houding staan of zitten doet ons geen goed. Uit onderzoek blijkt dat de helft van de mensen met een bureaujob lijdt aan klachten in nek en schouders. In combinatie met stress kan dit ook nog eens resulteren in spanningshoofdpijnen. 

Deze combo massage is speciaal in het leven geroepen om tegemoet te komen aan deze specifieke klachten.

bottom of page