top of page
Chinese hoofd-, nek-, schoudermassage, Massage Siyanda

Opties

 

30 min. – 25

50 min. – 45

Chinese hoofd-, nek-, schoudermassage

Wat is Chinese hoofd-, nek-, schoudermassage? 

De Chinese hoofd-, nek-, schoudermassage vormt een onderdeel van de tuina massage (zie hier) en richt zich op het bevorderen van de energiestroom in de meridianen (energiebanen) die doorheen deze specifieke zones lopen. Deze massage wordt veelal gekenmerkt door de uitoefening van druk op de acupunctuurpunten die op deze meridianen liggen. 

Men noemt dit ook wel eens ‘schoonheidsmassage’, daar een regelmatige behandeling helpt om de stevigheid en elasticiteit van de huid te bevorderen, rimpels en lijntjes te verminderen en de huid te doen stralen. 

 

Voor wie?

Gespannen schouders, een stijve nek, hoofdpijn, vermoeidheid e.d. zijn vaak het resultaat van stress. Deze massage richt zich op de meridianen ter hoogte van hoofd, nek en schouders en bevordert de bloedstroom en afvoer van schadelijke afvalstoffen, heft blokkades op en zorgt ervoor dat de energie terug vrij kan stromen, zodat klachten in deze zones afnemen of zelfs verdwijnen. 

Ook geschikt voor al wie zichzelf graag trakteert op een weldoende schoonheidsmassage om zowel vanbinnen als vanbuiten terug te stralen!

Gelieve weinig of geen make-up te dragen bij deze massage.

bottom of page